tiistai 27. elokuuta 2013

Mustavalkoisuutta

Ei, en ole vieläkään saanut uutta tietokonetta, mutta keksin littää vanhan koneeni HDMI-liittimellä televisioon. (Koneessani oli siis vain näyttö hajalla.) Kuvan muokkaus tv.n avulla oli kamalaa, sillä televisiossa näkyvä kuva näytti täysin erilaiselle (paremmalle/hyvälaatuisemmalle) kuin rikkinäisen koneeni näytön ehjästä nurkasta katsottu pieni osa kuvasta. Jälkeenpäin vielä katsoin nämä kuvat kunnolla läpi ehjällä koneella, ikävöiden televisionäytön antamaa näkyä... Tässä siis todistettu, että kuvan ulkonäkö on hyvin paljon kiinni siitä millaiselta näytöltä sitä katsoo.

Mutta kuvista: Siskoni, Elina pyysi että ottaisin hänestä mustavalkoisia kuvia tummalla taustalla. "Vähän niin kuin vanhanaikaisen näköisiä kuvia." 





Kuvauksia varten jostain piti keksiä taustakangas, johonkin valoisaan paikkaan. Mielestäni tämä ihanan kälyinen "ulkostudiomme" ansaitsee tulla näytetyksi, sillä se on jollaintavalla hyvin koominen. Ei ehkä ihan ammattilaistasoinen, mutta aikalähellä...


2 kommenttia:

  1. Kotitekoset studiot on parhaita! Arvaa vaan miten monesti täälläkin on kyhätty paperista ja lakanoista samanlaisia kyhäilyjä :D Ootte tosiaankin hyyyyvin samannäkösiä, katoin kerran kaupungilla että onko se Henna vai ei ja se olikin sun pikkusisko :D Hyviä kuvia tuli :)

    hannamaria
    http\\:hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ne ovat huvittavia! Joo oon kuullu tosi usein lauseen;"Näin sun siskon keskustassa, luulin et se olit sä!" :D Ja kiitos kiitos!

      Poista